EN (Change)

ESSENZA HOME | HOMESTYLING INSPIRATION

My Shoppingbag (0)

ESSENZA HOME Unique Selling Propositions 

PiP Studio Royal PiPLand

duvet cover sets

Be the first to review this product

Quick Overview

Design ROYAL PIP LAND contains a digital print of a green landscape against a blue cloudy sky. In the sky you can see yellow and orange air balloons. The duvet covers by PiP Studio is made of 100% cotton percale. The backside has got big blue dots.


 


A duvet cover set for a single bed contains one pillowcase. The duvet covers sets for double and king-sized beds will be delivered with two pillowcases.


 


The duvet covers have an extra long strip of at least 20 cm over the entire width.


 


Caution! Our duvet covers are in Dutch sizes and have no closure at the bottom.

For English click here

ESSENZA HOME voert alleen producten gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige, natuurlijke materialen. Om langer van onze producten te kunnen genieten, raadt ESSENZA HOME aan het wasvoorschrift en de verpakking zorgvuldig door te lezen en te volgen.

Een wasinstructie geeft aan wat de maximum wastemperatuur is en hoe het product behandeld moet worden.

Wastips:

  • Handdoeken en dekbedovertreksets vóór gebruik wassen 
  • Sorteer het wasgoed zo veel mogelijk op kleur en wasvoorschrift, om te zorgen dat de producten de juiste behandeling krijgen in de machine voor een optimaal resultaat
  • Was donkere kleuren apart
  • Was dekbedovertrekken en slopen binnenstebuiten
  • Laad de wasmachine niet te vol
  • Gebruik zeker niet te veel wasmiddel, volg hiervoor de doseertabel op de verpakking van het wasmiddel
  • Gebruik bij voorkeur een vloeibaar wasmiddel zonder bleek
  • Haal de dekbedovertrekken na het wassen direct uit de wasmachine
  • Drogen op lage temperatuur

Behandeling dekbedovertrekken
Bij dekbedovertrekken is het noodzakelijk om deze op de aangegeven temperatuur te wassen*. Wanneer er op een andere temperatuur gewassen wordt dan voorgeschreven, kan dit een ongewenst resultaat opleveren. Op de productpagina van een artikel staat het wasvoorschrift van het betreffende artikel. Klik erop en er volgt meer uitleg over deze wassymbolen.

*NB.: Kleurrijke dekbedovertrekken dienen op 60 graden gewassen te worden om de kleuren te fixeren. Dit voorkomt doorlopen van kleuren. Bij het wassen op een lagere temperatuur kan het voorkomen dat de kleuren doorlopen.

De informatie die zich op deze pagina bevindt, is uitsluitend bedoeld ter indicatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.